Hurry-Up pakt op nippertje volle buit

HANDBAL - Hurry-Up is de HandbalNL League gestart met twee punten. De Zwartemeerders lieten Volendam in de slotfase dichtbij komen, maar het laatste fluitsignaal klonk net op tijd: 27-26.

Doordat de Belgische ploegen door het coronavirus nog geen officiële duels mogen spelen, start de BENE-League pas in oktober. In september speelt Hurry-Up al duels om de landstitel van het seizoen 2020/2021.

Nieuwelingen

Tegen Volendam begon Hurry-Up niet goed. Nieuwelingen Bernie Vermeer, Sverre Jansen en Ulisses Ribeiro kregen een basisplaats van trainer/coach Joop Fiege, maar zij konden het verschil niet maken. Pas bij 6-9 sloeg Hurry-Up terug.

Aanvoerder Ronald Suelmann bepaalde de ruststand op 14-12. Na de pauze leek Hurry-Up op weg naar een duidelijke zege, maar bij 25-21 en veel slordigheden aan Drentse zijde prikte Volendam een paar keer achter elkaar raak.

Zeven goals

Na 25-25 scoorde Hurry-Up via Dragan Vrgoc en Suelmann, maker van zeven doelpunten van Hurry-Up. Met nog zeven seconden op de klok wist Volendam doelman Sven Hemmes, die een uur keepte, niet te verslaan. De laatste inzet van Volendam-schutter Marnix Roos ging over.

Over een week gaan de oranjehemden op bezoek bij LIONS. In Sittard wacht het treffen met de sterke club uit Limburg.

Meer over dit onderwerp:
Handbal Hurry-Up Zwartemeer HandbalNL League
Deel dit artikel: