Rood Wit TV #2: FC Emmen wil coronaproof-herhaling van 7 maart

VOETBAL - Wat een feest was het op zaterdagavond 7 maart, toen FC Emmen met een klinkende overwinning VVV-Venlo opzij zette. De ongeslagen thuisstatus van de Drentse club duurde op dat moment al meer dan zes maanden. Het woord 'linkerrijtje' werd niet meer gefluisterd, maar hardop uitgesproken. Maar daarna werd het stil. Ook op de Oude Meerdijk.

Tot zondagmiddag, want dan start voor de Drentse club het derde seizoen op het hoogste niveau, uitgerekend weer tegen VVV-Venlo. Ook de scheidsrechter, Siemen Mulder, zal er weer zijn en ook de twee doelpuntenmakers (Nikolai Laursen en Marko Kolar) staan weer op het veld. Het enige wat anders zal zijn is de publieke belangstelling. Alhoewel, belangstelling is er genoeg maar vanwege de coronamaatregelen mag het stadion simpelweg maar voor een kwart gevuld worden.

We blikken, met de hoofdrolspelers van een paar maanden geleden, vooruit op het duel van zondag...

Live op Radio Drenthe

Voor iedereen die niet bij FC Emmen - VVV aanwezig (kan of mag) zijn: Radio Drenthe doet vanaf 12.00 uur live-verslag. René Posthuma en Niels Dijkhuizen zijn in FC Emmen Live, net als voorgaande seizoenen, ter plekke.

Kijk nu online: Aflevering 2 van FC Emmen Rood Wit TV, met de coronamaatregelen, KoffieDick-kijken en de Kwis van Karel