Weer geen punten voor nieuwkomer Noordscheschut

VOETBAL - Nieuwkomer Noordscheschut wacht nog op de eerste punten in de hoofdklasse B. In Emmeloord ging de formatie van Marc van Meel in de tweede helft ten onder tegen Flevo Boys: 2-0.
In Flevoland kon Van Meel geen beroep doen op smaakmaker Melvin Mol. Hij raakte donderdagavond tijdens de training geblesseerd aan zijn enkel. Daardoor maakte A-junior Jesse Steenbergen zijn basisdebuut in de landelijke klasse.
Voor rust viel er weinig te genieten voor het publiek in Emmeloord. Zowel de thuisploeg als de gasten creëerden geen uitgespeelde kansen. Vlak na de pauze bracht Flevo Boys daar rap verandering in.

Sprintwerk Nick Koster

Invaller Younes El Ghamarti prikte na twee minuten de 1-0 binnen. Een kwartier voor tijd verdubbelde Yumé Ramos namens Flevo Boys de voorsprong. Met enkele goede reddingen voorkwam doelman van Noordscheschut Wiebe Zinger erger voor de gasten.
Aan de overkant wist Noordscheschut negentig minuten lang geen vuist te maken. Aanvaller Nick Koster, die met MSC al eens uitkwam in de hoofdklasse, werd veelvuldig gezocht. Tot een uitgespeelde kans leidde het vele sprintwerk van Koster niet.

1-5

Daarmee blijft Noordscheschut, nieuw in de hoofdklasse B, steken op nul punten uit twee duels. Vorige week was SDC Putten met 1-5 te sterk voor de blauw-witten.