Tweetal opgepakt na autodiefstal bij kinderdagverblijf in Emmen

De gestolen Fiat Panda van het kinderdagverblijf
De gestolen Fiat Panda van het kinderdagverblijf © Politie Zuidoost-Drenthe
Een 27-jarige vrouw en een 37-jarige man uit Emmen zijn vandaag aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij een inbraak, afgelopen nacht bij een kinderdagverblijf in Emmen. Bij die inbraak werd onder meer een bedrijfsauto van het kinderdagverblijf gestolen.
Daarnaast zijn er ook andere goederen gestolen, meldt de politie. Vanwege het nog lopende onderzoek naar de exacte buit, worden hier op dit moment nog geen mededelingen over gedaan. Het kinderdagverblijf zelf wil nu geen commentaar geven, meldt een medewerker.
In ieder geval werd bij de inbraak een witte Fiat Panda van het kinderdagverblijf gestolen, meldt het politieteam Zuidoost-Drenthe, dat ook een foto van deze auto deelt.
"In het nog lopende onderzoek wordt de eventuele betrokkenheid van de twee personen die we nu hebben aangehouden, verder onderzocht", zegt politiewoordvoerder Thijs de Jong. Bij dat onderzoek worden onder meer videobeelden uit de buurt van het kinderdagverblijf gebruikt.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.