LIONS maat te groot voor Hurry-Up

Het oranje-zwarte shirt van Hurry-Up (Rechten: RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
Het oranje-zwarte shirt van Hurry-Up
HANDBAL - Hurry-Up is er niet in geslaagd ook de tweede wedstrijd van de HandbalNL League te winnen. Na de zege op Volendam van vorig weekend, was dit keer LIONS uit Sittard een maatje te groot. De Limburgers namen vroeg een voorsprong en wonnen uiteindelijk met 33-27.
LIONS scoorde de eerste twee treffers en alleen bij een stand van 3-3 gingen beide ploegen nog gelijk op. Daarna liep de sterke Limburgse formatie verder uit en bij het rustsignaal was de achterstand van Hurry-Up opgelopen naar 14-8. Na de rust ging het meer gelijk op. Hemmes redde een paar keer vanaf zeven meter en Ronald Suelmann wist met een paar mooie assists en treffers de aansluiting te behouden.
Uiteindelijk was de inzet niet genoeg om LIONS in het nauw te drijven. In de slotfase hield de thuisploeg een marge van zes punten vast om uiteindelijk met 33-27 te winnen. Volgende week krijgt de ploeg van Joop Fiege een herkansing op bezoek bij Bevo HC uit Panningen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.