Hoofdklasser Emmen pakt punt tegen SJC uit Noordwijk

De amateurs van Emmen hebben ook hun tweede wedstrijd in de Hoofdklasse A gelijkgespeeld. In Noordwijk speelde de ploeg van trainer Bjorn Zwikker met 1-1 gelijk tegen SJC. Nadat Chris Hoogervorst de thuisploeg in de eerste helft op 1-0 zette, was het Pelle de Vries die in de 65ste minuut de gelijkmaker aantekende. Emmen staat nu op de tiende plaats op de ranglijst.

Voor rust was SJC de betere ploeg, zag ook trainer Bjorn Zwikker. "Zij hebben veel kwaliteit, dat zag je in de eerste 45 minuten aan alles." Na de thee werd vv Emmen sterker, en dat resulteerde in een doelpunt van De Vries. " Stiekem hoopte ik dat wij nog 1-2 zouden maken. Ik vond ons na rust wel echt sterker."

Ook over het spel was Zwikker tevreden. "Ik zag progressie ten opzichte van vorige week. Aan de bal was het beter dan tegen Alphense Boys. Het gaat steeds een tandje beter." Toch vond de coach dat zijn ploeg goed wegkwam in Noordwijk. "Zeker voor rust waren wij wel de mindere. Vorige week hebben wij twee punten verloren, nu eentje gewonnen."

Meer over dit onderwerp:
voetbal vv Emmen Hoofdklasse A
Deel dit artikel: