Bestuurder bestelbus overleden na ernstig ongeluk op N381 bij Aalden

Ongeluk Aalden
De bestelbus belandde door nog onbekende oorzaak naast de N381 © Persbureau Meter
Bij een ernstig ongeluk op de N381, de weg Emmen - Drachten, is vanochtend een bestuurder van een bestelbus om het leven gekomen, zo meldt de politie. Het slachtoffer is een 36-jarige man uit Assen.
Het ongeluk gebeurde even na achten ter hoogte van Aalden. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder naast de weg, reed van een talud en kwam bij de parallelweg Paardelandsdrift tegen een boom tot stilstand.
Politie, brandweer, ambulance en traumahelikopter kwamen ter plaatse voor de hulpverlening, maar de bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Volgens de politie waren bij het ongeluk geen andere voertuigen betrokken en was de Assenaar de enige inzittende van de bestelbus.

Ravage

De ravage was groot, door de klap was onder meer het motorblok van de bestelbus uit het voertuig geslingerd. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend, de politie doet onderzoek. Eén rijbaan van de N381 was tijdelijk afgesloten.
Bestuurder overleden bij ernstig ongeluk N381

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.