Hoogeveense jongeren schoppen, slaan en bespugen voorbijgangers

Een ruzie aan de Grote Kerkstraat in Hoogeveen is in de nacht van zaterdag op zondag compleet uit de hand gelopen. Vijf à zes jongeren kregen het aan de stok met een jongen. Twee voorbijgangers raakten ook bij de ruzie betrokken, die rond 02.45 uur plaatsvond.

Verdachte met mes

Eén van de voorbijgangers wilde de nachtelijke ruzie sussen, maar dat had een averechts effect. Volgens de politie ontving de man klappen van het groepje jongeren. Als er een mes tevoorschijn wordt gehaald, vlucht het slachtoffer. Vlak daarna botvieren de jongeren hun frustratie op een voorbijfietsende getuige, die naar de grond wordt getrokken en wordt geschopt, geslagen en bespuugd.

Verdachten aangehouden

Inmiddels zijn twee verdachten aangehouden: twee 17-jarige jongens uit Hoogeveen. De politie zoekt getuigen die iets kunnen vertellen over wat zich die bewuste nacht heeft afgespeeld tijdens de ruzie bij de Grote Kerkstraat. Wie daarover meer kan vertellen, kan telefonisch contact opnemen met de politie of een berichtje sturen via de Facebookpagina van politie Hoogeveen.

Meer over dit onderwerp:
Hoogeveen Gemeente Hoogeveen Politie
Deel dit artikel: