Patrick (13) uit het niets van zijn fiets geschopt in Hollandscheveld

Herkenbaar in beeld wil Patrick liever niet (Rechten: RTV Drenthe/Kim Stellingwerf)
Herkenbaar in beeld wil Patrick liever niet
Uit het niets werd de 13-jarige Patrick uit Elim vanochtend van zijn fiets getrapt. Nu zit hij thuis, met een gebroken pols in het gips en de schrik nog in zijn lijf.
Zoals elke ochtend fietst de tweedeklasser van Elim naar Hollandscheveld, hij zou er een vriend oppikken om samen naar school te gaan. Net na Hollandscheveld binnen te zijn gereden gebeurde het. "Er kwam een stel jongens van 6 à 7 man naar mij toe. Ik werd vanachter van de fiets getrapt en viel. Mijn vriend zag mij op de grond liggen, daarna was het huisarts, ziekenhuis, gips."

Onbekenden

Patrick zegt de jongens nog nooit eerder te hebben gezien. Moeder Sophia vult aan dat het om wat oudere jongens ging: "Hij kent ze totaal niet, hij is behoorlijk geschrokken en verdrietig. De fiets is ook flink beschadigd. Het is gebeurd tussen 7.30 en 8.00 uur, het is hopen op getuigen."
Er wordt nog aangifte gedaan. Voorlopig blijft Patrick thuis om van de schrik te bekomen. "Gamen op de pc wordt lastig, ik denk dat ik maar tv ga kijken."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.