Beelden laten zien hoe gewapende man Domino's Coevorden berooft, overvaller nog spoorloos

verdachte coevorden overval pizzeria domino's
Deze man wordt verdacht van de overval © Politie
De man die eerder deze maand een Domino's-pizzeria in Coevorden heeft overvallen, is nog altijd op vrije voeten. De politie heeft vandaag beelden van de overval vrijgegeven.
Daarop is te zien hoe de man die avond de pizzeria binnenloopt en bij de balie wacht op een medewerker. Wanneer die medewerker komt, haalt hij een pistool half uit zijn zak. Het is niet duidelijk of het ook om een echt vuurwapen ging.

'Minimale buit'

De verdachte eist geld, waarna het personeelslid de kassalade opendoet en er meerdere briefjes uithaalt. Om hoeveel geld het gaat, is niet duidelijk. Een woordvoerder van Domino's liet een dag na de overval weten dat het om een minimale buit ging.
Tekst gaat verder na de video:
Na de overval rent de verdachte naar zijn fiets, die bij het station staat. Daarna gaat hij ervandoor in de richting van de rotonde bij de Poppenharelaan, Dalerallee en Wethouder J.B. Hemelweg.
Niemand raakte die avond gewond, maar volgens de woordvoerder van Domino's zat de schrik er goed in bij het personeel. De pizzaketen bood slachtofferhulp aan.
Volgens de politie heeft de verdachte een lichte huidskleur en droeg hij donkere kleding en lichtkleurige handschoenen. Op de camerabeelden is zijn gezicht niet te zien, omdat hij ook een muts en sjaal droeg.
240214_overval
Een busje van de Koninklijke Marechaussee op het station na de overval © Persbureau Meter

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.