Rood Wit TV #3: Supporters boos op preutse voetbalbond

De vaste supporters begrijpen niets van de beslissing van de KNVB om de deal van FC Emmen met de hoofdsponsor af te schieten (Rechten: RTV Drenthe)
De vaste supporters begrijpen niets van de beslissing van de KNVB om de deal van FC Emmen met de hoofdsponsor af te schieten
FC Emmen beleefde een pijnlijk openingsweekend van het nieuwe seizoen door op eigen veld een 2-0 voorsprong te verspelen tegen VVV. De 3-5 nederlaag was de afgelopen dagen vanzelfsprekend onderwerp van gesprek langs het trainingsveld, maar daar kwam gisteren plots verandering in toen de KNVB de deal van de Drentse club met seksspeeltjeswinkel EasyToys verbood.
De vaste supporters langs het veld begrijpen er helemaal niets van, zo laten ze weten in aflevering 3 van FC Emmenm Rood Wit TV en ook captain Anco Jansen is duidelijk: "De bond is zo ontzettend preuts. Dit is onbegrijpelijk."
Voorziitter Ronald Lubbers kondigt in de uitzending de vervolgstappen van de Drentse club aan en natuurlijk wordt er ook vooruitgekeken naar het duel van aanstaande zaterdag om 20.00 uur, in Eindhoven tegen PSV in 'KoffieDick-kijken'.
In de, niet te googelen, Kwis van Karel is weer een prachtig FC Emmen-prijzenpakket te winnen.
<p><strong>Bekijk nu hier: <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/tv/programma/32/Rood-Wit-TV/aflevering/56788">Aflvering 3 van FC Emmen Rood Wit TV met de 'sponsorgate' bij de Drentse eredivisieclub</a></strong></p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.