Dick Lukkien: 'Dit had een legendarische avond kunnen zijn'

VOETBAL - FC Emmen-trainer Dick Lukkien was na afloop van het uitduel tegen PSV trots maar vooral teleurgesteld. "Als je de blessuretijd ingaat met een 1-1 stand, dan moet je 'm over de steep trekken."
Volgens Lukkien liet invaller Desevio Payne zich bij de voorzet van Philipp Max te gemakkelijk aftroeven. "Hij moet daar met het mes tussen de tanden het duel aangaan en dat gebeurde niet, al moet ik zeggen dat er wel een overtreding aan die goal vooraf ging met Dumfries op Bijl."
De avond in Eindhoven verliep eigenlijk wel volgens plan. "We hebben heel goed georganiseerd gespeeld, we hielden de ruimtes klein waardoor de backs van PSV aan de bal kwamen. Wel vond ik wel dat we voor rust te plichtmatig waren aan de bal en met te weinig lef speelden. Door een cadeautje komen we op een mooi moment op 1-1, maar helaas gaven we het weg. Dit had een legendarische avond kunnen zijn."
<p><strong>Lees ook: </strong></p><p><strong>- <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/163260/FC-Emmen-in-blessuretijd-onderuit-tegen-PSV">FC Emmen in extremis onderuit tegen PSV </a><br> - <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/163252/Liveblog-FC-Emmen-grijpt-net-naast-punt-tegen-PSV-2-1-gesloten">het liveblog van PSV - FC Emmen</a></strong></p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.