Onze Club #4: Heerlijke kraker in Westerbork en HZVV sterkste in 'burenruzie'

Ook voor de clubs in de 1e klasse en lager is de competitie begonnen (Rechten: RTV Drenthe)
Ook voor de clubs in de 1e klasse en lager is de competitie begonnen
Ook voor de clubs die uitkomen in de 1e klasse en lager is de competitie na drie duels in de voorronde van de noordelijke districtsbeker eindelijk begonnen. Toch gingen niet alle wedstrijden door dit weekend. Het coronavirus slaat in Drenthe toch redelijk wild om zich heen en heeft een aantal clubs doen besluiten hun wedstrijden af te lasten.
Maar gelukkig waren er nog voldoende leuke wedstrijden over, zoals in de 1e klasse F op zondag. Daarin speelde VKW op eigen veld tegen Roden. In de zaterdaghoofdklasse stonden de enige twee Drentse troeven tegenover elkaar in Noordscheschut en LTC ontving DZOH in de 2e klasse J van het zaterdagvoetbal. De uitzending wordt afgesloten met de derby vv Gieterveen - vv Gasselternijveen, een duel uit de zondag 4e klasse C.
<p><strong>Bekijk hier: <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/tv/programma/21/Onze-Club/aflevering/56871">Onze Club #4 met VKW - Roden, Noordscheschut - HZVV, LTC - DZOH en vv Gieterveen - Gasselternijveen</a></strong></p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.