Dick Lukkien: 'Ik heb wel iets meer vrees voor de komende corona-test'

VOETBAL - Nadat assistent-trainer Bas Sibum vorige week positief werd getest op het coronavirus is bij FC Emmen de vrees voor meer gevallen. Vandaag ondergaan de technische staf en de spelers weer een nieuwe test waarvan de resultaten een dag later (een dag voor de wedstrijd tegen Willem II) bekend zijn.
FC Emmen-trainer Dick Lukkien leeft toch wel met wat extra spanning naar die resultaten toe. "Bas zit in de trainerskamer dichtbij me. En ook bij Gerard Wiekens, dus ja bij ons is er toch wel een groter risico. Maar we moeten afwachten."
De spelersgroep gaat er volgens de hoofdtrainer nuchter mee om. "Laten we ook hopen dat er geen geval is onder de spelers. We hebben iedereen keihard nodig. Ik heb in de reglementen gelezen dat wedstrijden door moeten gaan als je 13 fitte spelers op het wedstrijdformulier kunt zetten."
<p><strong>Kijk nu online: <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/tv/programma/32/Rood-Wit-TV/aflevering/57004">Rood Wit TV 4: Toeleven naar Willem II en een kennismaking met de gewoonste van allemaal</a></strong></p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.