FC Emmen zonder Veendorp, Chacon vraagteken tegen Willem II

VOETBAL - FC Emmen moet het zondagmiddag in het thuisduel tegen Willem II stellen zonder Keziah Veendorp. De centrale verdediger liep donderdag op de training een teenblessure op. Hoe lang de Groninger uit de roulatie zal zijn is onduidelijk.

Achter de naam van Michael Chacon staat voor zondag een vraagteken. De middenvelder raakte vanochtend al vroeg geblesseerd tijdens de training en was daarna toeschouwer van het partijspel waarbij Nick Bakker de plek van Veendorp innam en Hilal Ben Moussa de logische vervanger was op het middenveld.

Rood Wit TV #4: Toeleven naar Willem II en een kennismaking met de gewoonste speler van FC Emmen

Michael de Leeuw is fit genoeg om zondag zijn rentree te maken in de basis bij de Drentse club. Voor de aanvalsleider en reservecaptain wordt het zijn eerste optreden in het huidige seizoen. "Ik snak naar de bal", aldus De Leeuw die zondag zijn oude club treft.

Willem II is na twee duels de nummer 8 in de eredivisie, met 3 punten. Bij Heerenveen ging de openingswedstrijd van het seizoen met 2-0 verloren, maar vorige week herstelde de ploeg van trainer Adrie Koster zich prima door met 4-0 te winnen van Heracles. FC Emmen wacht na de sensationele nederlaag tegen VVV en het verlies in de slotfase tegen PSV nog op de eerste punten.

Live op Radio Drenthe

FC Emmen - Willem II begint zondag om 16.45 uur. Natuurlijk doen René Posthuma en Niels Dijkhuizen live verslag. De uitzending op Radio Drenthe begint om 16.30 uur.

Meer over dit onderwerp:
voetbal eredivisie FC Emmen Willem II
Deel dit artikel: