Drie nieuwe doden door coronavirus in Noordenveld

Het RIVM heeft de nieuwe coronacijfers bekendgemaakt (Rechten: ANP / Remko de Waal)
Het RIVM heeft de nieuwe coronacijfers bekendgemaakt
In Drenthe zijn sinds gisteren drie nieuwe doden als gevolg van het coronavirus geregistreerd. Dat blijkt uit de dagelijkse update van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
De drie overledenen komen allen uit de gemeente Noordenveld. In totaal zijn er in Drenthe sinds de uitbraak van het virus 45 officiële coronadoden vastgesteld.
Het RIVM heeft daarnaast 33 nieuwe besmettingen geregistreerd. Het totale aantal besmettingen komt daarmee op 986. De stijging is minder hard dan de dag ervoor. Toen kwamen er 63 nieuwe coronapatiënten bij.
Sinds gisteren zijn er geen nieuwe ziekenhuisopnames bijgekomen. Dat aantal ligt nog steeds op 121. Uit cijfers van het Regionaal Overleg Acute Zorg Noord-Nederland blijkt dat vandaag zes mensen op een niet-IC-bed in het ziekenhuis liggen, waarvan twee patiënten niet uit Drenthe komen. Gisteren waren dat er nog vier. Ook liggen er twee patiënten op de intensive care, evenveel als gisteren.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.