Corona slaat hard toe bij Hurry-Up, club op slot

Ook in Zwartemeer gold: anderhalve meter afstand (Rechten: RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
Ook in Zwartemeer gold: anderhalve meter afstand
HANDBAL - Het coronavirus houdt handbalclub Hurry-Up in zijn greep. Vandaag werd bekend dat er nog eens vijftien positieve gevallen binnen de vereniging zijn geconstateerd.
Vandaag heeft Hurry-Up op hun website bekend gemaakt dat alle activiteiten tot en met volgend weekend af te gelasten. Daaronder vallen alle wedstrijden en trainingen. Dat houdt in dat ook de wedstrijd van volgend weekend tegen Volendam dat weekend niet wordt gespeeld.
Reden voor deze ingreep is de besmetting van 15 leden van de vereniging. Volgens DvhN gaat het om 10 spelers van de hoofdmacht en zijn de overige vijf besmettingen binnen het tweede team en de A-jeugd te vinden.
Vorige week werd de eerste positieve test binnen de club bekend gemaakt. De spelersbus die toen al onderweg was naar Panningen kon toen plots huiswaarts keren. Dit weekend werd de wedstrijd tegen Aalsmeer ook al afgelast, doordat er een tweede besmetting bij de eerste selectie van de club was geconstateerd.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.