Gieten wint opnieuw, nu van Weerdinge

Gieten en Weerdinge in actie (Rechten: RTV Drenthe/Ger Hensen)
Gieten en Weerdinge in actie
VOETBAL - vv Gieten is na twee wedstrijden nog foutloos in de derde klasse C. De ploeg van trainer Rolf Veneboer won op eigen veld van Weerdinge: 2-1.
Gieten was de competitie vorige week begonnen met een klinkende zege bij SPW uit Stadskanaal. Mede dankzij twee treffers van David Modderman werd het 0-4. Ook Weerdinge verzekerde zich in de eerste speelronde van de volle buit. De thuiswedstrijd tegen vv Westerwolde eindigde in 2-1.

Kijk nu online Onze Club #5: ACV-trainer klapt voor tegenstander, moeizaam debuut Pesse in 2e klasse

Op het eigen Sportpark De Goorns nam Gieten diep in de eerste helft de leiding. Jarno Hoiting zag zijn eerste inzet nog worden gestopt door keeper Jari Lubbers, maar in de rebound poeierde hij alsnog raak. Op basis van de kansenverhouding verdiende Gieten de voorsprong.
Al snel na de pauze kwam Weerdinge op gelijke hoogte. Mo Sujlimani kreeg alle vrijheid om voor te zetten, Jaimy Wessels kopte binnen. Gieten had na die domper moeite om de regie in handen te nemen en Weerdinge kreeg zowaar kansen op een beter resultaat. Een treffer van de gasten bleef echter uit.

Matchwinner

De thuisclub sloeg een kwartier voor tijd wél toe. Na een gemiste kans van Modderman kroonde Tim Rijnberg zich tot matchwinner. De invaller schoot de bal op beheerste wijze in de verre hoek: 2-1.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.