TVM verzekeringen geeft 10 miljoen terug aan leden en klanten

Verzekeraar TVM uit Hoogeveen gaat haar Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water, eenmalig een bedrag van 10 miljoen euro uitkeren.

De coöperatieve verzekeraar voor Logistiek en Transport ziet dat de overheid veel ondernemers financieel steunt in economisch moeilijke en onzekere tijden en wil hieraan ook een bijdrage leveren voor haar klanten.

Directeur Arjan Bos van TVM: "Veel van onze klanten zijn getroffen door de coronacrisis. Transport ten behoeve van bijvoorbeeld horeca, planten en bloemen, evenementen en auto-industrie en ook de binnenvaart heeft te maken gehad met acute vraaguitval en een sterk teruglopende omzet. Wij vinden dat het bij TVM past om onze zakelijke klanten te steunen."

Niet voor het eerst

TVM verzekeringen is een coöperatie. Bos: "Als coöperatie streven we niet naar winstmaximalisatie. Onze klanten maximaal ontzorgen, dat is onze missie."

Het is niet voor het eerst dat TVM haar leden en klanten geld teruggeeft. Ook in 2010 en 2012 organiseerde de verzekeraar een dergelijke actie voor haar klanten. In beide gevallen ging het destijds ook om een bedrag van 10 miljoen euro.

Deel dit artikel: