E&O en Hurry-Up nog langer in de wacht

Hurry-Up en E&O moeten allebei nog geduld hebben (Rechten: RTV Drenthe/Stijn Steenhuis)
Hurry-Up en E&O moeten allebei nog geduld hebben
HANDBAL - Het coronavirus houdt de gemoederen in handballand ook flink bezig. Zo gaat de uitwedstrijd van de mannen van E&O uit Emmen zaterdagavond tegen Quintus niet door. Bij de ploeg uit Kwintsheul is een speler besmet met het coronavirus en daarom moet de ploeg in quarantaine.
Eerder kon E&O door een coronabesmetting zelf al niet spelen tegen Houten en Havas. Sinds maandag is de ploeg weer in training. Pas één keer kwamen de Emmenaren dit seizoen in actie. Ze wonnen de wedstrijd tegen BEVO.

Hurry-Up krijgt uitstel start BeNe-League

Handbalvereniging Hurry-Up uit Zwartemeer zit in ieder geval tot 7 oktober helemaal op slot. In de eerste selectie zijn tien corona-besmettingen geconstateerd en in het tweede en de A-jeugd nog eens vijf.
Het vlaggenschip komt definitief niet in actie bij de start van de BeNe-League. De Drentse ploeg vroeg om uitstel voor de uitwedstrijd tegen Sporting Pelt op 10 oktober. De ploeg is dan pas net weer uit quarantaine. Het verzoek werd ingewilligd door het Nederlands Handbal Verbond.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.