Fijnproevertjes Senior aflevering 4: Poké Bowl

Nadat we in onze serie 'Fijnproevertjes' kinderen traditionele Drentse gerechten lieten proeven, zijn nu de ouderen aan de beurt! In het kader van de Nationale Ouderenweek en de Nationale Ouderendag op vrijdag 2 oktober komt RTV Drenthe met een nieuwe serie: Fijnproevertjes Senior. Hierin draaien we alles om: ouderen proeven gerechten van nu.

Voor Fijnproevertjes Senior hebben we tien ouderen van woonzorgcentrum De Vijverhof in Assen vijf hedendaagse gerechten laten proeven. We begonnen met een smoothie van havermelk en gembershots. Daarna kregen de fijnproevertjes sushi en een avocadotoast met pompoenhummus en ei voorgeschoteld. Vandaag staat Poké Bowl op het menu. Bekijk hieronder wat de nieuwe fijnproevertjes ervan vinden!

Nieuwe afleveringen

Ben je benieuwd welke andere gerechten er op het menu staan? Tot en met vrijdag deze week plaatsen we elke dag een nieuwe aflevering van Fijnproevertjes Senior op de Facebookpagina, het YouTubekanaal en de Instagrampagina van RTV Drenthe, om 19.00 uur. De afleveringen verschijnen bovendien dagelijks om 18.55 uur op TV Drenthe.