Verdachte in zaak kofferbakmoord blijft langer in voorarrest

Ralf Meinema werd 31 maart 2017 gevonden in de kofferbak van zijn Mercedes (Rechten: Persbureau Meter)
Ralf Meinema werd 31 maart 2017 gevonden in de kofferbak van zijn Mercedes
De 28-jarige man uit Klazienaveen die afgelopen dinsdag is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Ralf Meinema blijft 14 dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag besloten.
De man, het zou volgens bronnen om Kenny B. gaan, werd dinsdag in de vroege ochtend aangehouden. Hij zou een bekende geweest zijn van Ralf Meinema.
Het lichaam van Meinema werd 31 maart 2017 gevonden in de kofferbak van zijn auto. Die auto lag deels in het Stieltjeskanaal tussen Coevorden en Zandpol.

Hoe zat het ook alweer?

Op die bewuste dag steekt de kofferbak van een Mercedes boven het water van het Stieltjeskanaal uit. Wanneer agenten de kofferbak openen, doen ze een gruwelijke ontdekking. In de kofferbak ligt het lichaam van een dode man.
De man is door extreem geweld om het leven gekomen. Het blijkt om de dan 31-jarige Ralf Meinema te gaan. Waarom Meinema vermoord is, is nog altijd niet duidelijk.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.