Hurry-Up krabbelt op, Sporting Pelt-uit komt te vroeg

HANDBAL - De eerste speelronde in de BENE-League van aankomend weekend komt te vroeg voor Hurry-Up. Het uitduel van de Zwartemeerders tegen Sporting Pelt gaat na de lange quarantaineperiode van Hurry-Up niet door.

Door meer dan vijftien besmettingen binnen de vereniging is de hoofdmacht van Hurry-Up al bijna drie weken niet in de hal geweest. Op donderdagavond gaat de formatie van Joop Fiege voor het eerst weer trainen.

Niet verantwoord

De eerste speelronde in de BENE-League komt te vroeg voor de oranjehemden. "Het is niet verantwoord om na drie weken zonder belasting al binnen twee dagen een wedstrijd op dit niveau te spelen", legt trainer/coach Joop Fiege uit.

Daardoor gaat er een streep door de uitwedstrijd tegen het Belgische Sporting Pelt. Op dinsdag 13 oktober komt Hurry-Up voor het eerst weer in de baan wanneer de thuiswedstrijd tegen Aalsmeer in de HandbalNL League wordt ingehaald. Publiek is bij het treffen met de landskampioen niet welkom.

In de midweek

Sporting Pelt en Hurry-Up moeten een nieuwe datum prikken om het BENE-Leagueduel in te halen. Naast Hurry-Up - Aalsmeer moeten de Zwartemeerders ook voor de afgelaste uitwedstrijd met Bevo uit Panningen in de midweek in actie komen.

Meer over dit onderwerp:
Handbal Hurry-Up BENE-League Zwartemeer Corona
Deel dit artikel: