Rood Wit TV #6: Nog geen aanvallende versterking, wat nu?

In aflevering 6 van Rood Wit TV aandacht voor de twee nieuwelingen van FC Emmen: Ricardo van Rhijn en Felix Wiedwald. De Duitse doelman kwam over van Eintracht Frankfurt en Ricardo van Rhijn werd transfervrij toegevoegd aan de selectie van Dick Lukkien, die ook graag een linkeraanvaller had begroet maar dat gebeurde niet.

En dus is de vraag wat FC Emmen nu gaat doen: Gaat de Drentse club de komende weken alsnog een transfervrije speler halen of wordt er gewacht tot de winterse transferperiode? Dick Lukkien heeft het antwoord.

Tot die tijd zijn veel ogen, voor die linkerspitspositie, gericht op Anco Jansen. De captain van de Drentse club speelde afgelopen zaterdag 45 minuten op die plek en had in de wedstrijd tegen FC Twente meteen een beslissende rol. "Ik vind er eigenlijk niets van dat die aanvallende versterking er nog niet is. Ik had verwacht dat ie zou komen en daar had ik ook geen enkel probleem mee gehad. Kwaliteit is altijd welkom, als ik nu één, twee of drie concurrenten krijg. Bovendien kan ik ook op meerdere posities uit de voeten." (bekijk hier: het hele interview met Anco Jansen)

Kijk nu online: Aflevering 6 van FC Emmen Rood Wit TV

Meer over dit onderwerp:
voetbal FC Emmen
Deel dit artikel: