Drentse Biblionet bibliotheken alleen open om te lenen

De bibliotheken van Biblionet Drenthe zijn de komende weken alleen geopend om te lenen. Dat is besloten naar aanleiding van de aangescherpte landelijke coronamaatregelen.

De bibliotheken hanteren een maximumaantal bezoekers. Dit aantal wordt aangegeven bij de ingang. Ook wordt de bezoekers verzocht een mondkapje te dragen tijdens het bibliotheekbezoek. Van leestafels en werkplekken kan geen gebruik worden gemaakt.

Biblionet voert de komende weken geen activiteiten uit op scholen en de kinderopvang. Ook trainingen en workshops zijn voorlopig geannuleerd.

De bibliotheken in Emmen, Assen en Hoogeveen horen niet bij Biblionet Drenthe, en die voeren een ander beleid. Kijk op de website van je eigen bibliotheek om zeker te weten wat de regels zijn.

In verband met het coronavirus heeft RTV Drenthe een speciaal dossier aangemaakt. Daarin houden we je op de hoogte waar in Drenthe sprake is van besmettingen, wat de gevolgen zijn en wat je zelf moet doen zodra je vermoedt dat je het coronavirus hebt. Ook kun je daar je dringende vragen kwijt over het virus.

Meer over dit onderwerp:
bibliotheek corona Biblionet
Deel dit artikel: