Michael de Leeuw: 'We doen onszelf het hele seizoen al tekort'

VOETBAL - Met zijn derde goal in drie wedstrijden bewees Michael de Leeuw weer zijn waarde voor FC Emmen. Het leverde de Drentse club niet de gewenste zege op, maar wel een punt in een wedstrijd die voor rust zomaar volledig uit handen werd gegeven. "Het is het verhaal van dit seizoen", aldus De Leeuw.

Natuurlijk was hij opgelucht dat er toch nog een punt tegen Fortuna Sittard werd behaald, maar dat hadden er volgens de aanvaller drie moeten zijn. "We geven het weg in twee momenten en moeten daarna weer herstellen. Het is eigenlijk het verhaal van het hele seizoen. Elke wedstrijd heeft wel zo'n verhaal", zegt hij.

"Tegen VVV mag je na de 2-0 nooit meer met 5-3 verliezen, tegen PSV krijg je in de laatste seconde de 2-1 tegen, tegen Willem II krijg je rood en knok je jezelf naar een punt en tegen FC Twente speel je een dramatische eerste helft waardoor je na rust moet repareren", legt De Leeuw uit.

"Het wordt tijd dat dat speelse uit ons spel gaat, dat we volwassen worden", vervolgt hij. "We geven de tegenstanders, ook Fortuna Sittard vandaag, gewoon energie en gratis doelpunten."

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
eredivisie FC Emmen Fortuna Sittard
Deel dit artikel: