Hans O. blijft drie maanden langer vastzitten voor kofferbakmoord

Ralf Meinema werd 31 maart 2017 gevonden in de kofferbak van zijn Mercedes (Rechten: Persbureau Meter)
Ralf Meinema werd 31 maart 2017 gevonden in de kofferbak van zijn Mercedes
Verdachte Hans O. blijft voorlopig vastzitten voor betrokkenheid bij de dood van Ralf Meinema. Het voorarrest van de 42-jarige man uit Emmen werd door de rechtbank met 90 dagen verlengd.
Hans O. werd begin oktober aangehouden. In februari 2018 werd hij ook al opgepakt in verband met de dood van Meinema. Drie maanden later kwam hij weer op vrije voeten, maar de Emmenaar bleef verdachte.
Eind september werd al een 28-jarige man opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij zogeheten 'kofferbakmoord', Kenny B. uit Klazienaveen. Hij zou een bekende van Meinema zijn geweest. De rechter-commissaris besloot eerder al dat deze verdachte 30 dagen langer vast blijft zitten.

Kofferbakmoord

Het lichaam van Meinema werd 31 maart 2017 gevonden in de kofferbak van zijn auto. Die auto lag deels in het Stieltjeskanaal tussen Coevorden en Zandpol. De 31-jarige Ralf Meinema bleek door extreem geweld om het leven te zijn gekomen. Waarom hij is vermoord, is nog altijd niet duidelijk.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.