FC Emmen wil 'proefperiode' Avdijaj verlengen

FC Emmen wil de proefperiode van Donis Avdijaj verlengen (Rechten: RTV Drenthe)
FC Emmen wil de proefperiode van Donis Avdijaj verlengen
VOETBAL - FC Emmen wil de proefperiode van aanvaller Donis Avdijaj verlengen. De Kosovaar heeft een lichte blessure en kan daardoor op dit moment niet trainen.
"We zijn in gesprek met Donis en zijn zaakwaarnemer om de proefperiode te verlengen", laat voorzitter Ronald Lubbers weten.
Avdijaj trainde vrijdag voor het eerst mee met de Drentse eredivisionist en had na die training een prima gevoel. "Ik hoop dat het wat gaat worden. De eredivisie is een geweldige competitie, die wereldwijd bekendheid geniet. Daarnaast is FC Emmen een club die het goed voor elkaar heeft, ook op het veld. Ze spelen leuk voetbal en hebben zich in de eerste twee seizoenen in de eredivisie geweldig gepresenteerd", aldus Avdijaj.
<p><strong>Lees ook: <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/164115/Avdijaj-hoopt-op-contract-Ik-kan-FC-Emmen-helpen-en-de-club-mij">Avdijaj hoopt op contract: Ik kan FC Emmen helpen en de club mij</a></strong></p>
In aflevering 7 van de FC Emmen Podcast werd de mogelijke komst van Donis Avdijaj, die ondanks zijn 24 jaar al bij Schalke 04, Dinamo Zagreb, Roda JC, Willem II en Trabzonspor onder contract stond, ook besproken.
<p><strong>Luister nu online: <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/164168/FC-Emmen-Podcast-7-Geef-Avdijaj-een-prestatiecontract">FC Emmen Podcast 7: Geef Avdijaj een prestatiecontract</a></strong></p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.