Lianne Wind geïnstalleerd als nieuw raadslid Borger-Odoorn

Wind is al enige jaren betrokken bij Gemeentebelangen (Rechten: Lianne Wind)
Wind is al enige jaren betrokken bij Gemeentebelangen
Lianne Wind is vanavond geïnstalleerd als gemeenteraadslid voor Gemeentebelangen Borger-Odoorn. Ze is de opvolger van Henk Bolk, die in september op 68-jarige leeftijd overleed.
Wind is al langere tijd actief voor Gemeentebelangen. Ze werd geboren in Emmen en verhuisde na haar studie naar Odoorn. Vanwege de coronacrisis vergadert de gemeenteraad van Borger-Odoorn digitaal en dus deed Wind haar belofte vanavond vanachter haar computerscherm toen ze werd geïnstalleerd.
Het kersverse raadslid heeft erg veel zin in haar nieuwe functie. "De aanleiding dat ik deze functie nu krijg is natuurlijk erg triest, het liefst was ik op een andere manier in de raad gekomen. Maar ik heb er zin in", aldus Wind. Waar ze zich als raadslid de komende tijd precies voor in wil gaan zetten, weet ze nog niet precies. De fractie gaat binnenkort samen om tafel om taken en aandachtspunten te verdelen.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.