FC Emmen Podcast #8: Geef Avdijaj zo snel mogelijk een contract

In aflevering acht van de FC Emmen Podcast wordt natuurlijk teruggekeken op de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Na, misschien wel, de beste 25 minuten van het seizoen, verloor FC Emmen met 0-4. En weer maakte de ploeg van trainer Dick Lukkien dezelfde fouten als in de wedstrijden daarvoor.

Hoe kan de trainer het tij keren? Moet het systeem worden gewijzigd, moeten andere spelers een kans krijgen of moet de zweep erover? Over één ding is het panel het wel eens. Vorige week verdiende Donis Avdijaj een prestatiecontract, maar deze week moet hij zo snel mogelijk een tekenen, welk contract maakt niet meer uit.

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

FC Emmen Podcast #8

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: