Hans Mulder nieuw in raad van bestuur WZA

Hans Mulder voor de ingang van het WZA (Rechten: Marcel J. de Jong)
Hans Mulder voor de ingang van het WZA
Met Hans Mulder heeft het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) een opvolger gevonden voor de vertrokken Suzanne Kruizinga. Hij gaat met ingang van 1 januari volgend jaar aan de slag als lid van de raad van bestuur.
Mulder werkt momenteel als directeur Farmacie in het WZA. Met Paul van Wijk gaat hij de tweehoofdige raad van bestuur vormen. Het is voor het eerst in de historie van het WZA dat een interne kandidaat is doorgegroeid naar het hoogste bestuurlijk niveau van het ziekenhuis.

'Preventie is het toverwoord'

"Gegeven de tweede corona-uitbraak is het momenteel een roerige tijd in het WZA", weet Mulder. "Het is in het belang van het ziekenhuis dat we desondanks ook de stip op de horizon in het oog houden: samenwerken met de gehele zorgketen aan het voorkomen van ziekte. Preventie is het toverwoord de komende jaren."
Kruizinga legde in juli haar functie als lid van de raad van bestuur van het WZA neer. Ze liet weten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.