Bo Bendsneyder en Roelof Waninge na dit seizoen uit elkaar

Bo Bendsneyder en Roelof Waninge na dit seizoen uit elkaar (Rechten: EPA/Roman Rios)
Bo Bendsneyder en Roelof Waninge na dit seizoen uit elkaar
MOTORSPORT - Het NTS RW-Racing team neemt na dit seizoen afscheid van Bo Bendsneyder. De 21-jarige Rotterdammer reed twee seizoenen in dienst van het team van Roelof Waninge uit Dwingeloo.
"Ons contract met onze Japanse frame-bouwer NTS loopt nu na drie seizoenen af. We hebben de intentie om met elkaar door te gaan maar in het nieuwe contract staan wel nieuwe voorwaarden waardoor we samen ook een nieuwe weg in zullen slaan", zegt teammanager Jarno Janssen.

16-Jarige Belg Baltus

Eerder deze maand maakte het NTS RW-Racing team al bekend dat het voor de komende twee seizoenen de 16-jarige Belg Barry Baltus heeft vastgelegd. Welke coureur naast hem in de Moto2-klasse in actie komt maakt het team volgend weekend in Valencia bekend.

Vijf WK-punten

Na twaalf van de vijftien races staat Bendsneyder met vijf WK-punten op de vijfentwintigste plaats in de tussenstand van het wereldkampioenschap in de Moto2-klasse.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.