FC Emmen Podcast #9: FC Emmen blijft dezelfde fouten maken

In aflevering 9 van de FC Emmen Podcast gaat het natuurlijk over de 2-3 nederlaag tegen Feyenoord. Met een andere keeper, Wiedwald kreeg de voorkeur boven Telgenkamp, een ander systeem, met drie centrale verdedigers, maakte FC Emmen nog steeds dezelfde fouten.

Breekpunt in de wedstrijd was de rode kaart voor Anco Jansen. "Iemand met zijn ervaring moet slimmer zijn, maar dat weet hij zelf ook", tekent het panel op. Meer zorgen maken de leden over de fouten die elke wedstrijd terugkeren. "Ondanks de veranderingen, zie je iedere week dezelfde fouten."

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie
René Posthuma

FC Emmen Podcast #9: FC Emmen blijft dezelfde fouten maken

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: