Lichtpuntje Carty baalt van gemiste kans: Ik schrok van de vrijheid

VOETBAL - Het was weliswaar tegen tien man en Vitesse vond het misschien ook wel goed na de 3-0, maar FC Emmen-invaller Luciano Carty zorgde toch voor wat positiviteit aan rood-witte zijde. De aanvaller was dreigend, gaf de assist op de goal van Michael de Leeuw én zette bijna de wedstrijd weer op z'n kop.
Want wat was er gebeurd als Carty zijn niet te missen kans wel had gescoord en het, met nog zo'n 25 minuten te spelen, 3-2 was geworden?
Carty zelf baalde uiteraard enorm van zijn gemiste kans. "Ik schrok dat ik ineens in zo'n kansrijke situatie kwam en raakte de bal vervolgens niet goed."
Verder was Carty, net als trainer Lukkien en captain De Leeuw, tevreden over zijn invalbeurt. "Het ging wel lekker", aldus de jongeling. "Of ik vind dat ik nu een basisplaats verdien? Nee, zo denk ik niet. Ik train elke dag keihard om beter te worden en probeert het te laten zien in wedstrijden zoals vandaag en dan zie ik het wel."

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.