FC Emmen Podcast #10: Peña is veel te egoïstisch

In aflevering 10 van de FC Emmen Podcast gaat het natuurlijk over de 1-3 nederlaag tegen Vitesse. Na een dramatische eerste helft herstelde FC Emmen zich enigszins in de tweede helft. Maar de eerste helft was eerste-divisieniveau.

En ook de keeperswissel heeft nog niet het gewenste effect. Wiedwald keepte onzeker en veroorzaakte een strafschop. En ook verdedigend laat FC Emmen te veel steken vallen. Maar het meest is het panel teleurgesteld in Sergio Peña, die maar niet zijn vorm haalt van vorig seizoen. "Hij moet stoppen met die hakjes en foute terugspeelballen. Hij herkent de ernst van de situatie niet en is veel te egoïstisch"

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

FC Emmen Podcast 10

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: