René Hake krijgt voorlopig het vertrouwen van FC Utrecht

René Hake tijdens de wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax (Rechten: ANP/Maurice van Steen)
René Hake tijdens de wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax
VOETBAL - René Hake krijgt voorlopig het vertrouwen van FC Utrecht. De trainer uit Erica blijft normaal gesproken tot de winterstop verantwoordelijk voor het eerste elftal van de eredivisionist, bevestigt een woordvoerster van de club.
De 48-jarige Hake startte het seizoen als trainer van Jong FC Utrecht. Hij verving afgelopen zondag John van den Brom, die vorige week voor een Belgisch avontuur bij KRC Genk koos. Met de Drent op de bank verloor FC Utrecht van Ajax (0-3).
Hake vertelde na die nederlaag dat hij graag trainer van het eerste elftal wil blijven. "Maar ik snap het ook als FC Utrecht met andere kandidaten gaat praten", zei de oud-trainer van onder meer FC Twente, FC Emmen en SC Cambuur.

Geen contact met mogelijke opvolgers

Utrecht heeft besloten voorlopig geen contact op te nemen met mogelijke andere opvolgers voor Van den Brom. Mark van Bommel, Henk Fraser en Fred Rutten werden afgelopen week in verband gebracht met die functie.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.