Nieuwe uitgaansgelegenheid vraagt Assenaren om hulp

Impressie van de nieuwe club (Rechten: Pand17)
Impressie van de nieuwe club
"Lekker dansen en genieten van goede dj's en live muziek." Dat is wat de oprichters van Club17 in Assen hun toekomstige bezoekers voorspiegelen. Maar het project heeft nog wel geld nodig.
De uitgaansgelegenheid wil de deuren openen in Pand17 aan de Stelmakerstraat. Om het financiële plaatje rond te krijgen, gaan speciale tickets voor 66,40 euro in de verkoop. Met zo'n ticket krijgt een bezoeker, als de coronamaatregelen het toestaan, een avond met onbeperkt drankjes en lekkere hapjes.

'Horeca heeft het zwaar'

"Een initiatief als Club17 zelfstandig realiseren, is op dit moment niet mogelijk", weet uitbater Stefan Anjema. "Want eerlijk is eerlijk: de horeca heeft het zwaar, en wij dus ook. Daarom vragen we Assenaren om hulp."
Als Club17 daadwerkelijk start, komen er avonden voor de jeugd, jongvolwassenen en volwassenen. "Pand 17 biedt alles wat we nodig hebben om iedere doelgroep te bedienen, dit is een droom die uitkomt", zegt Tessa de Wilde, eventcoördinator bij Pand17.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.