Wildlands schrapt populaire Wildnights

Wildlands was vorig jaar nog wel in de avonduren open (Rechten: Janet Oortwijn/RTV Drenthe)
Wildlands was vorig jaar nog wel in de avonduren open
Wildlands Adventure Zoo in Emmen laat dit jaar het winterse evenement Wildnights niet doorgaan. Het dierenpark heeft de vijfde editie afgeblazen vanwege de coronamaatregelen.
"Met de aangescherpte coronamaatregelen en de beperkingen in de horeca vinden we het niet verantwoord om deze avondopenstellingen te organiseren", zo laat een woordvoerder van Wildlands weten.
Van 19 december tot en met 3 januari zou de vijfde editie van Wildnights zijn. Tijdens dit evenement is het park in de kerstvakantie tijdens de avonduren geopend. Wildnights trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Wildlands hoopt volgend jaar tijdens het jubileumjaar alsnog een vijfde editie van Wildnights te kunnen houden.
In de kerstvakantie is het dierenpark vooralsnog wel open tijdens de gebruikelijke openingstijden. Wildlands wordt dan in winterse sferen aangekleed en krijgt onder meer een Winterplein.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.