Arjan Bos vertrekt bij transportverzekeraar TVM

Arjan Bos vertrekt bij TVM (Rechten: ANP/VINCENT JANNINK)
Arjan Bos vertrekt bij TVM
Directeur Arjan Bos vertrekt bij transportverzekeraar TVM uit Hoogeveen. Het is nog niet bekend wat Bos gaat doen en wie hem opvolgt.
Bos zegt in een persbericht toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. In het voorjaar doet hij een stapje terug, wel blijft hij tot 31 augustus 2021 in dienst om zijn opvolger in te werken.
"Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest bij TVM, waarvan de laatste twintig jaar als CEO, heb ik de afgelopen periode nagedacht over mijn verdere toekomst", zegt Bos. "Ik ben daarbij voor mijzelf tot de conclusie gekomen dat het na zo'n lange termijn past om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dat is goed voor mij persoonlijk, maar ook gezond voor TVM als bedrijf." Bos zegt trots te zijn dat hij een 'gezond en toekomstbestendig' bedrijf achterlaat.

Ad Bos

Personeel van TVM is vandaag op de hoogte gesteld van het aanstaande vertrek. Nu die duidelijkheid er is, kan de zoektocht naar een nieuwe directeur starten.
Met het vertrek van Arjan Bos komt er een einde aan een Bos-tijdperk in Hoogeveen. Bos' vader, Ad, stond ook jarenlang aan het roer bij TVM.

Lees ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.