FC Emmen Podcast #15: Staan de poppetjes nu op de goede plek?

Aflevering 15 van de FC Emmen Podcast is geheel coronaproof. Dink Binnendijk zit in de studio in Assen, Dick Heuvelman zit thuis in Vries en Niels Dijkhuizen is op de Oude Meerdijk om het laatste nieuws van FC Emmen voor de bekerwedstrijd tegen FC Groningen op te halen.

Rode draad in de podcast is of Lukkien de juiste compositie te pakken heeft. Binnendijk vindt van niet. "Lukkien moet de poppetjes weer op de juiste plek zetten, dan heb ik er nog wel vetrouwen in." Het panel vindt wel dat Lucas Bernadou een basisplaats heeft verdiend. "Door zijn invalbeurt ging Emmen beter spelen."

Gasten
Dink Binnendijk (directeur/hoofdredacteur RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
Dick Heuvelman (sportgeweten)

Presentatie
René Posthuma

FC Emmen Podcast 15

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

| iTunes / Apple Podcasts | Google Podcasts | Stitcher | Spotify | TuneIn |

RTV Drenthe Podcasts

FC Emmen Podcast: Iedere maandag nemen verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen met hun gasten het afgelopen weekend van FC Emmen door. Daarnaast is er ook plaats voor andere sport uit onze provincie.

Binnen de Muren: Hoe is het leven in de gevangenis? Marjolein Knol dook gevangenis Esserheem in en sprak met gedetineerden en bewaarders.

Cassata: Zaterdags praat Margriet Benak met haar gasten over de politiek en actuele onderwerpen die spelen in Drenthe.

Drenthe Doc: In Drenthe Doc geven de mooiste radiodocumentaires en hoorspelen van Radio Drenthe opnieuw een podium.

Drenthe Toen: Iedere zondag hoor je verhalen uit de Drentse geschiedenis bij Drenthe Toen. Historicus en presentatrice Sophie Timmer presenteert.

Oerend HarTT: In deze vierdelige serie worden sterke verhalen over de TT in Assen verteld. De verhalen komen van de baan, maar ook van de campings en uit de stad.

Deel dit artikel: