Dennis Telgenkamp: 'Ik was hartstikke boos, maar heb de knop snel omgezet'

VOETBAL - Zeven weken nadat hij zijn basisplaats kwijtraakte aan zijn Duitse collega Felix Wiedwald keerde Dennis Telgenkamp tegen FC Groningen terug onder de lat. De doelman keek tevreden terug: "Volgens mij heb ik wel een goede wedstrijd gespeeld."
Zijn belangrijkste redding verrichte hij een paar minuten voor tijd toen Schreck uit een corner de bal door een mêlée van spelers schoot. Telgenkamp pareerde de inzet, waardoor het 2-1 bleef en Emmen voor het eerst sinds 1998/1999 weer eens na de winter actief is in het bekertoernooi.
Telgenkamp was naar eigen zeggen 'hartstikke boos' toen Lukkien hem na de vorige bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven (toen Wiedwald zijn debuut maakte) ook voor de competitiewedstrijd tegen Feyenoord naar de bank verwees. "Ik vond het niet terecht." Of het een korte rentree was of er komende vrijdag een vervolg komt voor Telgenkamp tegen PEC Zwolle is niet bekend. "Ik zit veruit het langst bij de selectie, maar ik ga nog steeds niet over de opstelling."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.