Luister hier naar FC Emmen-FC Utrecht

Niels Dijkhuizen en René Posthuma verzorgen het liveverslag (Rechten: RTV Drenthe)
Niels Dijkhuizen en René Posthuma verzorgen het liveverslag
VOETBAL - FC Emmen komt vanavond voor het laatst in 2020 in actie. Tegen FC Utrecht wil de ploeg van trainer Dick Lukkien de eerste overwinning van het seizoen halen. Beluister hier het radioverslag.
FC Emmen wacht nog steeds op de eerste zege van het seizoen. Afgelopen week speelde de ploeg, in de eredivisie, twee keer gelijk, tegen ADO Den Haag en PEC Zwolle. In de beker werd FC Groningen, vorige week dinsdagavond, met 2-1 verslagen.
Met 5 punten uit 13 wedstrijden staat FC Emmen laatste. FC Utrecht staat op een tiende plaats met 13 punten uit 12 wedstrijden. Volgende week komt de ploeg uit de Domstad nog een keer in actie, in het inhaalduel tegen AZ.
Met FC Utrecht komt een oude bekende op bezoek. Interim trainer René Hake was tussen oktober 2021 en juli 2012 trainer van FC Emmen. De uit Erica afkomstige trainer was daarvoor jaren verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van FC Emmen.
Beluister hier het live radioverslag van deze wedstrijd. Commentaar is in handen van Niels Dijkhuizen en René Posthuma.
[

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.