Groen kerstpakket heeft het niet gered tot onder de kerstboom

ROEG! gaf deze maand twee groene kerstpakketten weg. We vroegen onze lezers wie zo'n kerstpakket verdient; iemand met wie je veel mooie wandelingen maakt in de natuur, een natuurliefhebber die veel doet voor de Drentse natuur of iemand die je wil inspireren om meer op pad te gaan.

Machiel Gol uit Veeningen is een van de gelukkige winnaars. Hij wilde het pakket weggeven aan zijn vriendin Lammia en dochters Lies en Suus.

De inzending

"Wat een leuk initiatief", schreef Gol. "Ik zou het pakket graag winnen omdat wij alle vier gek zijn van de natuur. We wandelen graag door de Drentse bossen en geocaching vinden onze dochters helemaal geweldig." Het gezin Gol woont in Veeningen en gaat graag met de hond naar het Belevingspad in de buurt.

De reactie

Gol vind het hartstikke leuk dat hij het pakket gewonnen heeft. "Eerst was ik even vergeten waar ik aan mee had gedaan, maar toen wist ik het weer. Super! Bij het geocachen komt de dopper goed van pas. Ook de boekjes uit het pakket zijn erg interessant."

Het pakket heeft het helaas niet gered tot onder de kerstboom. "Nee hoor, zodra het binnenkwam, moest het meteen uitgepakt worden."

Het groene kerstpakket is mogelijk gemaakt door Staatsbosbeheer, Het Drentse Landschap, IVN Natuureducatie, Natuurmonumenten, provincie Drenthe en RTV Drenthe.

Meer over dit onderwerp:
ROEG! natuurnieuws groen kerstpakket
Deel dit artikel: