Standbeelden Plopsa Indoor Coevorden van hun plek verdwenen

Plopsaland en De Huttenheugte bij Dalen (Rechten: RTV Drenthe/Erwin Kikkers)
Plopsaland en De Huttenheugte bij Dalen
De standbeelden bij de ingang van Plopsa Indoor Coevorden zijn verdwenen. Een medewerker van het attractiepark ontdekte de diefstal vandaag en zag dat de daders een mysterieuze boodschap bij de lege sokkels hadden achtergelaten: "Ik ben even in quarantaine."
Hoewel de kans aanwezig is dat het om een eindejaarsstunt gaat, heeft Plopsa Coevorden toch aangifte gedaan van diefstal gedaan. De beelden zijn waarschijnlijk afgelopen nacht ontvreemd.

Niet de eerste keer

Tien jaar geleden werd ook een beeld bij het attractiepark ontvreemd. "Vlak voor de officiële opening van Plopsa Indoor Coevorden werd toen het iconische Kabouter Plop-beeld aan de ingang ontvreemd. We lanceerden destijds een oproep naar getuigen en net voor de opening werd het beeld terugbezorgd", vertelt parkmanager Koen De Lepper. "We hopen dat dit ook deze keer het geval is en zijn vooral benieuwd wie achter deze geheimzinnige ontvoering zit."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.