Wordt Didier La Torre derde Peruaan bij FC Emmen?

Wordt Didier La Torre de volgende Peruaanse versterking van FC Emmen? (Rechten: instagram Didier La Torre)
Wordt Didier La Torre de volgende Peruaanse versterking van FC Emmen?
VOETBAL - Ronald Lubbers glom van oor tot oor toen hij gisteren sprak over het grote talent dat FC Emmen had binnen gehengeld, maar wilde de naam van de aanvaller nog niet prijsgeven. Maar social media deed haar werk de afgelopen 24 uur en het lijkt erop dat de Drentse club, na Miguel Araujo en Sergio Peña, opnieuw een Peruaan aan de haak heeft geslagen.
Dat Didier La Torre (voluit Didier Jeanpier La Torre Arana) Peña en Araujo volgt op Instagram is niet zo gek. Ze zijn beide geboren in Lima en speelden voor dezelfde club immers, maar dat de 18-jarige nummer 10 van Alianza Lima FC Emmen is gaan volgen is toch wel opvallend.
La Torre, jeugdinternational van Peru, is in ieder geval transfervrij en beëindigde onlangs met zijn club de competitie. De aanvallende middenvelder kan ook op de flanken uit de voeten en is tweebenig.
Wordt vervolgd...

Beelden van Didier La Torre

<p><strong>Lees ook: <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/166446/Ronald-Lubbers-Akkoord-met-heel-groot-talent-en-meer-spelers-onderweg">Ronald Lubbers: 'Akkoord met zeer groot talent en meer spelers onderweg'</a></strong></p>

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl