'Loper met diepgang en goed schot' Jari Vlak meteen mee naar Almelo

VOETBAL - Hij trainde vandaag voor het eerst mee en staat morgen meteen op het wedstrijdformulier in Almelo, als FC Emmen aantreedt tegen Heracles. Het past helemaal bij de afgelopen week van Jari Vlak. Het ging allemaal razendsnel.

Op het moment dat de Drentse club een akkoord bereikte met Atlético Nacional, de nieuwe werkgever van Michael Chacón, werd er snel geschakeld en was de overgang van de 22-jarige middenvelder een feit. Speler een club kwamen een contract voor de duur van 2,5 jaar overeen.

Vlak omschrijft zichzelf als een 'dynamische middenvelder, met diepgang en een goed schot'. "Een echte Volendammer, die van jongs af aan voor FC Volendam speelde en nu ben ik hier."

De jonge middenvelder maakt morgen meteen deel uit van de selectie voor het duel tegen Heracles. Lukkien wilde de opstelling nog niet prijsgeven, maar het heeft er alle schijn van dat de Veendammer zijn basiself (van zaterdag tegen FC Twente) op één positie gaat wijzigen. Simon Tibbling moet, zoals op de training zichtbaar werd, als middenvelder zijn plek afstaan aan Marko Kolar. Verder starten Telgenkamp, Bijl, Araujo, Van Rhijn, Cavlan, Veendorp, Bernadou, Peña, Jansen en De Leeuw.

Meer over dit onderwerp:
voetbal eredivisie FC Emmen Jari Vlak
Deel dit artikel: