FC Emmen in sneltreinvaart richting KKD: 4-0 verlies bij Heracles

VOETBAL - Ook na wedstrijd nummer 16 is FC Emmen nog altijd zonder zege. Na de klap tegen FC Twente, zaterdag, volgde vanavond een nieuwe mokerslag voor de Drentse club. Heracles was in eigen stadion met 4-0 te sterk.

Het perspectief voor FC Emmen wordt per wedstrijd somberder. De Keuken Kampioen Divisie komt met rasse schreden dichterbij. Emmen heeft nog altijd vijf punten. Het gat met de veilige vijftiende plaats kan deze speelronde oplopen naar tien punten.

FC Emmen begon nog aardig op het kunstgras in Almelo, maar na drie corners zakte de ploeg langzaam maar zeker weer terug naar een bedenkelijk niveau. Nadat Sinan Bakis eerst nog twee kansen miste (waar Telgenkamp nog kon keren) was zijn derde kans wel raak. Een corner werd door niemand, behalve Bakis, goed ingeschat: 1-0. Vlak voor rust werd die score verdubbeld. Bakis profiteerde dankbaar van dramatisch verdedigen van Cavlan en d voor Bijl ingevallen Bakker en klopte Telgenkamp vervolgens in de korte hoek.

Na rust probeerde Lukkien met nieuweling Vlak en Laursen het tij nog te keren, maar het bleef ondermaats en zonder enig vertrouwen. Bakis en Vloet strooiden uiteindelijk nog meer zout in de inmiddels diepe wonden van de Emmenaren door de 3-0 en 4-0 te scoren.

Meer over dit onderwerp:
voetbal eredivisie FC Emmen
Deel dit artikel: