Dick Lukkien na nieuwe tik: 'Ik blijf strijdbaar'

VOETBAL - Op het moment dat alle spelers van FC Emmen, na de keiharde nederlaag bij Heracles, onder de douche stonden keerde Dick Lukkien terug naar het veld. Minutenlang staarde hij, op zijn trainersstoel, voor zich uit. Voor de mensen die denken dat hij twijfelde over zijn toekomst? Integendeel. De oefenmeester is niet van plan om op te stappen.
"Ik ben hartstikke strijdbaar en voel me ook enorm gesteund door de clubleiding. Er zijn altijd situaties dat je daar op terug moet komen, maar dat moment heb ik nu nog niet."
Ook voelt Lukkien niet dat de spelers geen vertrouwen meer in hem hebben of dat spelers niet meer voor hem door het vuur gaan. "Ik geloof er niet in dat spelers het veld opstappen en niet hun best willen doen. Absoluut niet. Natuurlijk is het lastig om hier uit te komen, maar we zitten hier samen in en we gaan hier samen uitkomen. In ieder geval proberen."
<p><strong>Lees ook: <a href="https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/166572/FC-Emmen-in-sneltreinvaart-richting-KKD-4-0-verlies-bij-Heracles">FC Emmen in sneltreinvaart richting KKD: 4-0 verlies bij Heracles</a></strong></p>

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.