Telgenkamp: 'Ik zou het onbegrijpelijk vinden als de trainer eruit zou gaan'

VOETBAL - FC Emmen-doelman Dennis Telgenkamp vindt dat trainer Dick Lukkien gewoon aan moet blijven als trainer van de Drentse club. Volgens de routinier moet de spelersgroep de hand volledig in eigen boezem steken. "De trainer kan de ballen niet tegenhouden en ze er ook niet in schieten. Wij kunnen allemaal beter en het wordt tijd dat we dat laten zien."

"Ik zou het onbegrijpelijk vinden als de trainer eruit gaat", aldus Telgenkamp, die niet het idee heeft dat spelers niet voor Lukkien door het vuur zouden gaan. "Wij maken steeds dezelfde fouten in het veld. En natuurlijk heeft dat te maken met vertrouwen, maar het is ook kwaliteit."

De Wierdenaar vervolgt: "Vooral in de tweede helft zie je gewoon hoe moeilijk we het hebben. Hiervoor ben je niet op voetbal gegaan. Dit is niet leuk, voor niemand. Ook niet voor de mensen die deze club een warm hart toedragen. Dat beseffen we maar al te goed. Of er genoeg kwaliteit om het tij te keren? Op dit moment niet, maar er zijn veel spelers die er vorig jaar ook waren. Ook ik. We kunnen allemaal beter, laten we daar maar mee beginnen. En ja, het wordt heel moeilijk."

Meer over dit onderwerp:
voetbal eredivisie FC Emmen
Deel dit artikel: