In Beeld: Sneeuwpret in Drenthe

De winterliefhebbers in Drenthe werden gisteravond en vanochtend verblijd met een mooi laagje sneeuw. En veel mensen trekken er op uit en genoten ook gisteren in de avonduren van de sneeuw.
De sneeuwliefhebbers die vanochtend de gordijnen opentrokken, werden op sommige plekken misschien wel wat teleurgesteld. De sneeuw begon in de vroege ochtend hier en daar al wat weg te smelten, omdat de temperatuur oploopt en er viel wat regen. In andere delen van Drenthe lijkt de sneeuw nog even te blijven liggen.
Volgens RTV Drenthe-weervrouw Grieta Spannenburg hebben de sneeuwliefhebbers in het oostelijke deel van Drenthe het meeste geluk. "Daar is het het koudst en blijft de sneeuw waarschijnlijk net even iets langer liggen. Vanwege de lage temperaturen is er ook nog kans op een enkele verse sneeuwbui." Tijdens de dooi kan het lokaal wat mistig worden, volgens de weervrouw gaat het dan om zogenoemde dooimist.
Nagenieten van de sneeuw? Dat kan met de foto's die werden ingestuurd vanuit de hele provincie. Heb jij zelf ook nog een mooie sneeuwfoto? Mail deze dan naar redactie@rtvdrenthe.nl.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.